Εκπαιδευτική Επίσκεψη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγ. Νικολάου στο ΑΤΕΙ Κρήτης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22/02/2019 η εκπαιδευτική επίσκεψη 41 μαθητών της Α΄ Τάξης του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγίου Νικολάου στο ΑΤΕΙ Κρήτης και συγκεκριμένα στα τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Πληροφορικής της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τριτοβάθμιου Ιδρύματος.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των μαθημάτων << Αρχές Ηλεκτρολογίας και Ηλεκτρονικής>> και του << Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού – Ασφάλεια και Υγεία στο Χώρο Εργασίας>>. Τα παιδιά συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Ρίγγας Χρηστός (καθηγητής του τομέα Οικονομίας ), Ταμπουρατζής Εμμανουήλ (καθηγητής του τομέα Πληροφορικής), και Τσουρδαλάκης Αντώνιος (καθηγητής του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού).

Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις προοπτικές που έχουν οι πτυχιούχοι των δυο αυτών τμημάτων και είδαν από κοντά το «Εργαστήριο Ενεργειακών και Φωτοβολταϊκών Συστημάτων» και το «Εργαστήριο Πολυμέσων».

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές Κο Μαυροματάκη Φώτιο και τον Κο Μαλάμο Αθανάσιο, καθώς και την Κα Αλογδιανάκη Μαριάννα σύμβουλο Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του ΑΤΕΙ Κρήτης.

Ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε σε μελλοντική συνεργασία.