ΕΝΑΡΞΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΩΝ

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες,

είμαστε έτοιμοι ώστε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά τις διαδικτυακές διδασκαλίες μας. Προτεραιότητα θα δοθεί στα μαθήματα της Γ Τάξης και ιδιαίτερα στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα.

Για τα πρώτα μαθήματα θα λαμβάνετε e-mail από τη Δ/νση του σχολείου που θα καθορίζει το διαδικτυακό ραντεβού καθηγητή – μαθητών και θα δίνονται οι σχετικές οδηγίες. Καθώς τα μαθήματα θα προχωρούν θα έχετε τη δυνατότητα να κανονίζετε το ραντεβού απευθείας με τον καθηγητή. Πολύ σύντομα θα καταρτιστεί σταθερό πρόγραμμα και θα ενημερωθείτε σχετικά.

Το μόνο που χρειάζεται από πλευράς μαθητή είναι να ακολουθήσει ένα σύνδεσμο (link) που θα του αποσταλεί με e-mail. Ο σύνδεσμος αυτός θα αφορά την εικονική τάξη κάθε καθηγητή και δε θα αλλάζει. Θα είναι ίδιος κάθε φορά που οι μαθητές έχουν μάθημα με το συγκεκριμένο καθηγητή. Στην ουσία οι μαθητές θα καλούνται να κάνουν join (σύνδεση) σε ένα meeting (διαδικτυακό μάθημα). Η παρακολούθηση του διαδικτυακού μαθήματος γίνεται εύκολα είτε από Η/Υ είτε από κινητό τηλέφωνο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα e-mail που έχουν δηλωθεί για την επικοινωνία με τους ανήλικους μαθητές είναι εκείνα των κηδεμόνων τους. Εάν επιθυμείτε οποιαδήποτε αλλαγή ή έχετε απορίες παρακαλώ να στέλνετε e-mail στο σχολείο : mail@1epal-ag-nikol.las.sch.gr

Εύχομαι καλή αρχή σε όλους μας με υγεία ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Παρακαλώ να τσεκάρετε τακτικά τα e-mail σας!

Η Δ/ντρια

Αθανασοπούλου Χαρά