ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω σφάλματος στο σύστημα e-eggrafes «εξαφανίστηκαν» κάποιες εγγραφές των τελευταίων ημερών σε ΓΕΛ και ΕΠΑ.Λ. ανά την Ελλάδα! Σας παρακαλώ θερμά να ελέγξετε ξανά ότι η εγγραφή σας υπάρχει στο σύστημα, σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να να υποβάλετε ξανά την αίτησή σας …

Ο έλεγχος μπορεί να γίνει με τους κωδικούς taxisnet που χρησιμοποιήσατε κατά την εγγραφή στο πεδίο «υποβληθείσες αιτήσεις/δηλώσεις». Εάν η αίτησή σας βρίσκεται εκεί, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Διαφορετικά πρέπει να την υποβάλετε ξανά!

Υπενθυμίζω ότι η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 2 Ιουλίου τα μεσάνυχτα. Προσοχή: μην πατήσετε το εικονίδιο με τον κάδο απορριμμάτων δίπλα στην αίτησή σας! Το εικονίδιο αυτό ενεργοποιεί τη διαδικασία διαγραφής της αίτησης! Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε μπορείτε να περάσετε από το σχολείο αύριο Πέμπτη 2 Ιουλίου μετά τις 09:00. Ζητούμε συγνώμη εκ μέρους του ΥΠΑΙΘ για την αναστάτωση!

Σας παρακαλώ να παρακολουθείτε σε συχνή βάση το site του σχολείου καθώς εδώ θα γίνονται όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (π.χ. ημέρες λειτουργίας σχολείου, διαδικασία επιβεβαίωσης/οριστικοποίησης εγγραφών, οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου κλπ).

Το σχολείο μας σας εύχεται «Καλό Καλοκαίρι!»

Η Δ/ντρια

Αθανασοπούλου Χαρά

(ΜSc Πληροφορικής, ΠΕ86)